Language

Om oss

Vi gör dina byggdrömmar till verklighet

Nybyggdens Bygg AB startades Mars 2023. Vi har utgångspunkt, Älmhult. Vårt team består av 5 duktiga snickare med lång erfarenhet i branschen. Vi erhåller en bred kunskap och kan därmed erbjuda ett tryggt och väl utfört arbete.

Vårt mål är alltid att varje projekt ska bli av högsta kvalité och att du som kund ska bli nöjd. Allt enligt dina önskemål. 
Som en del i Nybyggdens Bygg AB erbjuder vi totalentreprenad av ditt byggprojekt. För att du ska få ett tryggt och säkert byggarbete utfört.
Något att tänka på inför ditt projekt är om bygglov behövs, bygglov ser olika ut för olika kommuner. Vi utgår ifrån Älmhults kommun och vad som gäller kan du läsa mer om här.

Hör av dig via någon av våra kontaktlänkar. Vi ser fram emot att hjälpa dig. 

Byggmästare
Oskar Johansson

‘-Jag söker ständigt nya roliga utmaningar och är lösnings orienterad. Min största hobby är att snickra och har varit sedan barnsben. Jag är van att hålla i trådarna och det bästa jag vet är när ett projekt ros i land och kunden blir nöjd.”

-Mitt mål med mitt företag är att kunna erbjuda allt efter kundernas önskemål och växa i mitt yrkeskunnande. Mina framtidsplaner är att kunna erbjuda fler tjänster och växa som företag med mer personal och kunna anta än större utmaningar.”

Fru och 2 barn hemma.
Fritidsintresse: Snickra, jakt & fiske.

Arbetsledare

Alexander Lindqvist

Alexander Lindkvist, 35.
Med lång erfarenhet i branschen och ett brinnande intresse för bygg tillför han en stor del till företaget med sin höga energi och noggrannhet.
Han har ett stort intresse för nya byggmetoder och arbetsredskap.

Fru och 3 barn hemma.
Fritidsintressen: Whiskey provning, frisbee golf & hockey.

Snickare

Dennis Hagström

Dennis Hagström, 33. 
Vår glada snickare Dennis har alltid ett leende på läpparna. Han har ett stort intresse för branschen och är lösnings orienterad.
Lugn, trygg, noggrann & omtänksam. 

Fru och 2 barn hemma. 
Fritidsintressen: dansband, jakt & fiske.

Snickare

Hampus Jönsson

Hampus Jönsson, 27.
Lugn och trygg kille som planerar sitt arbete väl. Ser fram emot att växa med företaget och vara en del av alla kommande projekt 

Sambo
Fritidsintressen: innebandy & fotboll 

Snickarlärling

Hugo Johnsson

Hugo Johnsson, 19.
Vårt yngsta stjärnskott Hugo. Lättlärd, intresserad och har bra arbetsmoral. Han är noggrann och har stor vilja att lära sig.

Fritidsintresse: golf, jakt & resa.

Önskar du en offert?

Rulla till toppen